Hoe te identificeren of een POE-schakelaar standaard Poe-voeding is

- Dec 11, 2017-

Om te begrijpen hoe een POE-schakelaar kan worden geïdentificeerd, of het nu gaat om de standaard Poe-voeding, moeten we eerst achterhalen wat de POE-schakelaar is.

Poe Power-schakelaar verwijst naar de switch die netwerkvermogen kan leveren aan de terminal op afstand via de kabel, waaronder twee functies van netwerkswitch en Poe-voeding, wat een gebruikelijke voeding is in het Poe-systeem.

Classificatie van Poe-schakelaars

1. Standaard POE-schakelaar

Voldoet aan IEEE802.3AF, 802.3at Standard, is de standaard Poe-schakelaar (algemeen bekend als 48V), de complete Poe omvat de voedingsterminalapparatuur (PSE, Sourcing-apparatuur) en de elektrische eindapparatuur (PD, voedingsapparaat) twee delen , Poe-schakelaar is een soort van PSE-apparatuur. PSE is een voedingsapparaat voor de terminal en ook een beheerder van het Poe Ethernet-voedingsproces. PD is een voedingsklem (48V GB-apparatuur bevat PD-chips).

2, niet-standaard POE-schakelaar twee categorieën.

In plaats van de niet-standaard Poe-schakelaar ("niet-standaard" afkorting "niet-standaard" algemeen bekend als 24V, maar niet-standaard heeft 48V, 24V, 12V, 5V, etc.).

De belangrijkste toepassingsvelden van de POE-schakelaar

De POE-switch biedt voornamelijk het netwerk en de voeding naar de monitor (voor de voeding van de camera), de draadloze dekking (naar de AP), de draadloze transmissie (naar de Network Bridge-voeding) en zo verder.

Werkproces van standaard POE-voedingsschakelaar

1. Testen: De POE-schakelaar geeft een zeer kleine spanning af en detecteert een elektrisch beëindigd apparaat dat ondersteuning biedt voor de IEEE802.3AT / AF-standaardchip (ondersteuning voor de IEEE802.3AT / AF-standaardchip, "PD").

2. PD-classificatie: nadat PD is gedetecteerd, classificeert de POE-schakelaar PD-apparatuur en evalueert de kracht van PD-apparatuur.

3, voeding: Tijdens de opstartperiode (over het algemeen minder dan 15μs), schakelt de POE van laagspanning naar PD-voeding, tot de spanning die nodig is voor PD, voor de PD-apparatuur voor stabiele en betrouwbare gelijkstroom.

4, Uitschakelen: als de PD-apparatuur wordt losgekoppeld, zal de Poe-schakelaar snel (meestal binnen 300 ~ 400 ms) zijn om de PD-voeding te stoppen en het detectieproces herhalen om te detecteren of de kabelaansluiting op het PD-apparaat is aangesloten.

POE work draft.png

Testmethode van de universele meter voor echte en valse POE

Start het apparaat, de multimeter naar spanningsmeetstallen, met een multimeter van twee meter pen, raak PSE Equipment -voedingspoort (meestal RJ45-poort 1 / 2,3 / 6 of 4 / 5,7 / 8) aan, als de detectie van 48V of andere voltage (12V, 24V, etc.) meter uitgangsapparatuur is niet-standaard producten. Omdat PSE in dit proces niet beschikt over de elektrische apparatuur (hier voor de multimeter) om de detectie uit te voeren, direct met behulp van 48V of een andere spanningswaarde-voeding.

Omgekeerd, als de spanning niet wordt gemeten, slaat de universele mater-hands tussen de 2 ~ 10v, dan de standaard Poe. Omdat in dit stadium PSE in het PD-uiteinde (hier voor de multimeter) te detecteren en multimeter geen legitieme PD is, zal pse geen voeding leveren, geen stabiele spanningsvorming.


Een paar:Hoe belangrijk is de kabel voor de Poe-voeding? Volgende:Praten over het zicht op POE Switch