Hoe optische glasvezelrouter aan te sluiten

- Aug 21, 2019-

Hoe optische glasvezelrouter aan te sluiten


Met de populariteit van optisch breedband, gebruiken veel families nu optisch breedband. Veel netizens kunnen echter dergelijke twijfels hebben, na het vervangen van de glasvezel breedband, zullen de installatie en verbinding van het glasvezelnetwerk en de router hetzelfde zijn als voorheen? In feite is de basis hetzelfde, de volgende computer Pepsi-netwerk kleine editie gekoppeld aan de nieuwste optische vezel router verbindingsmethode diagrammen, ik geloof dat je kunt lezen in seconden.

In feite is de glasvezel breedband hetzelfde als onze vorige verbinding. De belangrijkste apparaten zijn optische kat, router en computer. De verbindingsmodus is hetzelfde als de vorige gewone breedband. Dat wil zeggen, de externe glasvezelkabel wordt in de ingangssleuf van de optische kat gestoken en vervolgens wordt de uitgang van de optische kat via de rootkabel verbonden met de WAN-poort van de router. Ten slotte wordt een netwerkkabel gebruikt om de L AN-poort van de router te verbinden met de netwerkkaartinterface van de computer en is de installatie van de glasvezelrouter voltooid.

image


Voor sommige optische gebruikers is er mogelijk geen optische kat. Als deze in de binnenunit is geïntegreerd, kan de entry-level glasvezelnetwerkkabel rechtstreeks worden aangesloten op de WAN-poort van de router.


Het bovenstaande is de illustratie van de verbindingsmethode van de optische vezelrouter. De router-instellingsmethode is hetzelfde als de vorige manier. Dit wordt hier niet geïntroduceerd.


Een paar:Overzicht van optische SDH-terminals Volgende:FTTX-architectuur