Dual-frequency routing en single-frequency routing overbruggen (deel 1)

- Aug 26, 2019-


Wat betekent bruggen?

Bridging verwijst naar het proces van het doorsturen van netwerkpakketten volgens het adres van de koppelingslaag van het OSI-netwerkmodel, dat werkt op de tweede laag van OSI. Over het algemeen schakelen bruggen als bruggen.

brouter

image

Als een frame wordt toegevoegd aan een interface, wordt een vermelding ingevoegd in een bridge, met een lijst van de MAC-adressen van de host die gegevens verzendt en de interface die het gegevensframe ontvangt, zodat de routeringstabel continu zal worden verbeterd in communicatie. Transparante bridging maakt de router transparant voor de host, wat overeenkomt met een LAN-switch. Als twee hosts in hetzelfde LAN communiceren, worden de dataframes niet naar andere interfaces verzonden, omdat in de bridgetabel de dataframes uit dezelfde interface komen; als een frame wordt ontvangen en het MAC-adres niet in de bridgetabel staat, wordt het frame naar alle interfaces verspreid en wordt de bridge naar alle interfaces verspreid. Uitzendpakketten bezetten de effectieve bandbreedte van het netwerk, waardoor netwerkcongestie ontstaat. We weten dat Cisco IOS vele soorten bruggen ondersteunt, zoals transparante bridging, ingekapselde bridging, source routing bridging, source routing transparante bridging, source routing conversie bridging.


Een paar:Moeten optische transceivers in paren worden gebruikt? Volgende:Analyse van GPON- en EPON-tijdsynchronisatietechnologie (deel 2)