Hoe wordt de Poe power switch aangesloten op een netwerkkabel?

- Aug 25, 2017-

De PoE-voedingsschakelaar is een schakelaar die netwerkvermogen voor de externe terminal kan leveren, inclusief de netwerkschakelaar en PoE-voeding. Het is de meest voorkomende voedingsuitrusting in het PoE-voedingssysteem. De poort ondersteunt de uitgangsstroom van 15,4W. IEEE802.3af-standaard, de poort ondersteunt de uitgangsstroom tot 30W, in overeenstemming met de standaard IEEE802.3at, via de netvoedingskabel voor de standaard voeding van POE-eindapparatuur, waardoor de noodzaak van extra stroomverbindingen wordt vermeden. In lijn met de IEEE802.3aT-standaard POE-schakelaar, kan de poortuitgangsvermogen 15-60 W. bereiken. Populaire gezegd, POE-voedingsschakelaar is bedoeld om de netwerkkabelschakelaars te ondersteunen, niet alleen de normale schakeltransmissiefunctie kan bereiken Voer ook de netwerkterminal uit.

POE (Power Over Ethernet) verwijst naar de bestaande Ethernet Cat.5-kabelinfrastructuur, er worden geen wijzigingen aangebracht voor sommige IP-terminals (zoals IP-telefoons, draadloos LAN-toegangspunt AP, netwerkcamera's, enz.). Het verzenden van datasignalen, maar ook voor dergelijke apparaten om gelijkstroomvoedingstechnologie te leveren. POE-technologie kan de veiligheid van bestaande gestructureerde bekabeling garanderen, terwijl de normale werking van bestaande netwerken wordt gewaarborgd, om de kosten te minimaliseren. POE is ook bekend als een LAN-based power supply systeem (POL, PoweroverLAN) of actieve Ethernet (ActiveEthernet), en wordt soms gewoon aangeduid als Ethernet-voeding. Dit is de laatste standaard voor het verzenden van data en elektriciteit via bestaande standaard Ethernet-transmissie Kabels Standaardspecificaties, en handhaven compatibiliteit met bestaande Ethernet-systemen en gebruikers. IEEE802.3af standaard is gebaseerd op het Ethernet-voedingssysteem POE nieuwe normen, het is gebaseerd op IEEE802.3 om de directe voeding te verhogen via de internetkabel gerelateerde normen, is de uitbreiding van de bestaande Ethernet-standaard, is ook de eerste op De internationale distributie van machtsnormen.


POE Standaard

De POE-standaard definieert twee methoden voor het transport van gelijkstroom naar POE-compatibele apparaten met behulp van een Ethernet-transmissiekabel: een methode genaamd Mid-Span die een ledige lijn gebruikt die niet in een Ethernet-kabel wordt gebruikt. Om gelijkstroom te verzenden, ondersteunt de bijbehorende EndpointPSE POE-enabled Ethernet-schakelaars, routers, hubs of andere netwerkschakelapparaten. Een andere methode is de "End-Span" (End-Span), de transmissie van de gegevens die in de kernlijn worden gebruikt, zijn tegelijkertijd de overdracht van gelijkstroom, de transmissie en Ethernet data met een andere frequentie. Mid-spanPSE is een gespecialiseerd energiebeheersapparaat dat meestal samen met de schakelaar wordt samengesteld. Het komt overeen met elke poort heeft twee RJ45-aansluitingen, een met een korte verbinding met de schakelaar, de andere die op het externe apparaat is aangesloten. Het is te voorspellen dat End-Span snel wordt bevorderd, omdat Ethernet-data en transmissie via een publieke lijn gebruikt worden, waardoor de onafhankelijk overdracht van de toegewezen lijn, die alleen 8-core-kabel en bijpassende standaard RJ-45-stopcontact Is bijzonder belangrijk.


POE stroomvoorziening werkproces


Wanneer de POE-voedingsklem in een netwerk is geregeld, is het POE-stroomvoorzieningsproces als volgt:


Detectie: In eerste instantie geeft het POE-apparaat een zeer kleine spanning in de poort totdat het detecteert dat de kabelaansluiting is aangesloten op een ontvangstterminal die de IEEE 802.3af-standaard ondersteunt.


PD-apparaat classificatie: Wanneer een ontvangstapparaat PD gedetecteerd is, kan het POE-apparaat het PD-apparaat classificeren en het vermogensverlies dat door het PD-toestel nodig is, beoordelen.


Start voeding: In een configurabele tijd (meestal minder dan 15μs) begint het PSE-apparaat stroom te leveren van de lage spanning naar het PD-apparaat tot een 48V DC voeding is voorzien.


Voeding: PD-apparatuur om een stabiele en betrouwbare 48V DC, PD-apparatuur te leveren om de 15,4W te kunnen volgen zonder stroomverbruik.


Uitschakelen: Als het PD-apparaat uit het netwerk is verbroken, zal de PSE snel (typisch binnen 300 tot 400 ms) stoppen met de PD en het proces herhalen om te detecteren of de aansluiting van de kabel op de PD is aangesloten.


Een compleet POE-systeem bevat voedingsapparatuur (PSE, Power Sourcing Equipment) en stroomopnameapparatuur (PD, Power Device) in twee delen. Het PSE-apparaat is een apparaat dat het Ethernet-clientapparaat beheren en is ook de beheerder van het volledige POE Power Over Ethernet-proces. Het PD-apparaat is de PSE-lading die de stroomvoorziening ontvangt, dat wil zeggen de klant van het POE-systeem.
Een paar:Waarom is de spanning van de PoE-stroom ingesteld op 48 volt? Volgende:Verschillen tussen POE 802.3af en 802.3at