Hoe werkt Ethernet HUB?

- Apr 26, 2017-

Het basiswerkprincipe van Ethernet HUB is uitgezonden (broadcast) technologie, dat wil zeggen HUB van elke poort om een Ethernet-pakket te ontvangen. Het Ethernet-pakket wordt naar alle andere poorten uitgezonden. HUB onthoudt zich niet welk MAC-adres een poort hingt. De NIC (NIC) op de HUB-poort voert de bijbehorende actie uit volgens de functie die vereist is door het pakket, dat wordt gecontroleerd door de laag 3, die de Ethernet HUB niet aanstuurt. De Ethernet HUB is alleen verantwoordelijk voor één poort. Het ontvangen Ethernet-pakket wordt uitgezonden naar alle andere poorten (de zogenaamde uitzending betekent dat de HUB het Ethernet-pakket naar alle andere poorten verzendt en betekent niet dat de HUB het pakket naar een Uitzendpakket).


Het Ethernet-pakket bevat het bron MAC-adres (het Ethernet-adres in de NIC, 48 bits lang, zie Afbeelding 1) en het MAC-adres van de bestemming. Het MAC-adres is hetzelfde als het bestemmings-MAC-adres in het Ethernet-pakket. De actie wordt gedefinieerd door laag 3 , die onafhankelijk is van Ethernet HUB. Ethernet HUB verwerkt alleen Ethernet-pakketten, dat wil zeggen alleen het MAC-adres. Als het bestemmings-MAC-adres niet bestaat, of als het bestemmings-MAC-adres niet reageert (dat wil zeggen, de bovenste laagsoftware is niet aan de hand), kent Ethernet HUB het niet en behandelt het niet. Het is als een postbode, hij is gebaseerd op de envelop op het adres van de brief, gewoon doorgeven, ongeacht de letter en de ontvanger een antwoord, of de ontvanger om een of andere reden niet antwoordde, wat leidde tot de afzender bezorgd , Heeft niets te maken met de postbode. Alleen de postbode kan het adres niet vinden wanneer de brief, Ethernet HUB ongeacht de bounce, alleen verantwoordelijk is voor doorsturen.


HUB werkt: ① HUB van een poort A ontvangt het pakket dat naar alle poorten wordt verzonden

HUB werkt: ② niet-uitzendpakket, het adres en het bestemmings-MAC-adres van hetzelfde station om te reageren op gebruiker A

HUB werkt: ③ uitzendpakket, alle gebruikers reageren op gebruiker A

Een paar:Wat is fiber media converter? Volgende:No