Hoe schakel ik een gemeenschappelijk schakelaar in een POE-switch?

- Nov 21, 2017-

Switches zijn bekend, in het algemeen de schakeloptie verwijst naar de gemeenschappelijke schakelaar, dat de meest voorkomende soort is. Een gemeenschappelijk schakelaar Exchange-gegevens kan overbrengen, of meerdere computers binnen een lokaal netwerk met elkaar kunnen communiceren.


De Poe switch verwijst naar de switch die kan worden aangedreven, en het verschil tussen de gewone schakelaar is dat het niet alleen gegevens doorgeeft, maar ook macht aan de apparatuur met, geeft verbindt dus het doel is om het afzien van de extra power-bedrading zonder als k de elektricien.


De voeding van POE switch die sommige mensen denken dat het is mogelijk om elektriciteit te genereren, dit begrip verkeerd is, POE Switch voeding naar het vermogen verwijst kan worden verhoogd op de netwerkkabel, dezelfde netwerkkabel gegevens kan verzenden en macht kan overbrengen , natuurlijk, de POE switch aan de macht.


Wat ik wil zeggen is dat als u gewoon een gemeenschappelijk schakelaar monteren in een POE-switch wilt, is het onmogelijk, tenzij je weet dat de relevante kennis van de schakelaar, anders die kan het op andere manieren worden geïmplementeerd.


1, een POE-aanbod aan de upstream voor de gemeenschappelijke switch toevoegen

De gewone schakelaar stuurt alleen de gegevens van de functie, maar het elektrische toestel van POE leveren alleen dan de functie voor het aanbod van macht, deze twee verenigt is het gelijk een POE-switch, kan het andere uiteinde de overdracht van de kracht van apparatuur.


2, haal een POE-switch.

Het bovenstaande zei, eenvoudige veranderingen op onze eigen niet mogelijk is, kunt u rechtstreeks naar een POE-switch, de prijs is niet veel hoger dan de gewone schakelaar. Als OPTFOCUS de 4-poorts Poe switch meer dan 100 stuks is, kosteneffectieve, anderen zoals 8 poorten en 16 poorten worden gebruikt voor het aandrijven van netwerkcamera's en draadloze toegangspunten, afschaffing van de extra power-bedrading.


Een paar:Populaire wetenschap 丨 Poe die dingen deel twee: standaard Poe-stroomtoevoerproces en het identificeren van niet-standaard Poe-producten Volgende:Hebben niet-standaard en standaard POE-switches dezelfde voedingsspanning?