Hoe kunnen zendontvangers optische signalen ontvangen

- Sep 20, 2019-


Glasvezelzendontvanger doorbreekt de limiet van 100 meter van de Ethernet-kabel bij gegevensoverdracht. De functie van glasvezelzendontvanger is om elektrische signalen om te zetten in optische signalen, de prestaties van niet-blokkerende transmissie en uitwisseling te realiseren, terwijl geen evenwichtig stroomisolatieconflict wordt geboden, de veiligheid en stabiliteit van gegevensoverdracht te waarborgen. Ik geloof dat de toekomstige glasvezel-transceiver met hoge intelligentie en stabiliteit de richting van netwerkbeheer kan blijven ontwikkelen.

image

Meer en meer optische transceivers van verschillende merken zijn compatibel met elkaar op de markt. Eerdere tests hebben geresulteerd in het fenomeen van lang verlies van transmissietijd, snelle en langzame transmissie. Sommige fabrikanten gebruiken vaak registers bij het vervaardigen van optische transceivers om kosten te besparen. Het grootste nadeel van deze methode is het onstabiele verlies van pakketten tijdens verzending. En de beste manier is om bufferontwerp te gebruiken, geen gegevensverlies, de optische transceiver zelf zal hoge hitte genereren bij gebruik, wanneer de temperatuur te hoog is (niet hoger dan 85 graden C), of de optische transceiver correct werkt is een zeer belangrijke factor voor ons om te overwegen.


De laatste kilometer van de glasvezellijn die aansluit op het oprechte netwerk en het externe netwerk speelt ook een grote rol. Tegelijkertijd kan het het ontvangen optische signaal invoeren in ons ontvangende uiteinde om ons aan te passen aan de willekeurige veranderingen van het kanaal.


Een paar:Backplane-bandbreedte van schakelaars Volgende:Moeten optische transceivers in paren worden gebruikt?