GPON manier

- Jul 17, 2019-

Naast de ONU directe toegang tot het huis, gebruikt GPON hoofdzakelijk twee netwerkmethoden, FTTX + LAN en FTTX + DSL. FTTX + LAN gebruikt de FE / GE-poort van ONU om toegang te krijgen tot apparatuur zoals gangschakelaars of enterprise-gateways, en past flexibel de verschillende bandbreedtevereisten van enterprise-bureaus aan voor interne en externe netwerktoegang. FTTX + DSL gebruikt de FE / GE-poort van ONU voor toegang tot het DSLAM-apparaat, maakt flexibel gebruik van glasvezelbronnen en breidt het bereik van traditionele toegangsnetwerkapparaten uit.
De maximale op- en neerwaartse snelheid van GPON is 2.488,32 Gbps, wat zorgt voor symmetrische en asymmetrische bandbreedtevereisten. Ondersteunt maximale spectroscopische verhouding 1: 128, lokale OLT om ONU (ONT) maximale logische afstand 60 KM te hangen.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .. Van de eerste glasvezelzendontvanger tot de huidige serie POE-schakelaars en andere optische transmissieproducten, van de originele domme producten tot de nu volledig intelligente producten, sommige producten zijn een van de top tien van China's bekende merken binnengegaan.

 


Een paar:Is een draadloze router beter om een enkele frequentie of een dubbele frequentie te kiezen? Volgende:Hoe verwerkt EPON broadcast en broadcast-berichten?