Wereldwijde Optische Transceiver Marktwaarde zal stijgen naar 41,1 miljard Amerikaanse dollars in 2022

- Jan 05, 2017-

Volgens onderzoeksonderneming RnR Market Research heeft onlangs vrijgegeven onderzoeksresultaten aangetoond dat de wereldwijde optische transceivermarkt in 2022 tot 41,1 miljard dollar zal toenemen.

 

Met de beschikbaarheid en kosteneffectiviteit van apparaten van 100 Gbps en 400 Gbps, kunnen de volgende generatie optische transceiverapparaten gebruikers de stroomverbruik verminderen, het kapitaalverbruik verminderen en slimmer technologieën gebruiken.

 

Met de introductie en de ontwikkeling van grote datacenters bevorderen internet, bedrijven om de realiteit en het internet van dingen te verbeteren de optische netwerken aan te moedigen.

 

De populariteit van het wereldwijde internet is het runnen van de snelle ontwikkeling van grote datacenters, evenals de vraag naar hogesnelheidstransmissie.

 

"Breedbandgebruik in de hele industrie heeft de ontwikkeling van de optische transceivermarkt aangedreven," aldus het R & D-team. "Video, internet adoptie en tablet pc's hebben de vraag naar breedbandtoepassingen aangescherpt, de realiteit, netwerken, cloud computing verbeterd. De trend van het gebruik van 9,5 miljard mensen in smartphones in 2020 heeft een enorme impact op de markt. Grote datacenters die online handel ondersteunen , Videostreaming, sociale netwerken en cloud services over de industrieën zullen naar verwachting optische transceivers gebruiken als basistechnologie. Terwijl software en diensten de primaire dienst zijn voor het gebruik van optische transceivers in grote datacenters. "


Een paar:Nieuwe richting van de videoconferentiemarkt Volgende:Voordelen Flow Eruption High-end optische module markt in hoge groei