FTTB (glasvezel naar gebouw)

- Jun 24, 2019-

In het laatste artikel spraken we over glasvezel thuis. Deze keer hadden we het over glasvezel voor het gebouw.

FTTB is een speciale lijntoegang, zonder te bellen, eenvoudig te installeren, de client hoeft alleen een netwerkkaart op de computer te installeren om 24 uur supersnelle internettoegang uit te voeren. FTTB biedt een maximale downlink- en downlink-snelheid van 10 Mbps (exclusief).


FTTB (glasvezel naar het gebouw): het is een netwerkverbindingsmodus, dat wil zeggen optische vezel naar het gebouw. Het is een breedbandtoegangsmodus gebaseerd op het optimaliseren van de glasvezeltechnologie. Het gebruikt glasvezel voor het gebouw en netwerk voor thuis om breedbandtoegang voor gebruikers te bereiken. We noemen het FTTB + LAN breedbandtoegangsnetwerk (FTTB), wat de meest redelijke, praktische en economische breedbandtoegangsmethode is.

image

Hoge snelheid: glasvezel naar het gebouw, netwerk naar huis, op en neer snelheid van 10 Mbps, is 180 keer de gewone 56K-modem.


Grote capaciteit: elk huishouden kan genieten van een tweerichtingsvereffening van 10M bandbreedte, gelijk aan 166 keer de bandbreedte van een gewone telefoon 64K.


Lage prijs: breedbandfunctie, smalbandkosten, toegang tot internet om een maandelijks systeem te implementeren. Laat u onbeperkte toegang tot internet, beperkte uitgaven.


FTTB is een speciale lijntoegang, zonder te bellen, eenvoudig te installeren, de client hoeft alleen een netwerkkaart op de computer te installeren om 24 uur supersnelle internettoegang uit te voeren.


Shenzhen Leitong Technology Co., Ltd. is gespecialiseerd in de productie van communicatieproducten voor optische vezels. Welkom om te informeren! 0755-26511965


Een paar:Betekenis en toepassing van een enkele modulaire lichtmodule Volgende:Leitong Technologies Low Cost High Fibre to Office (FTTO) oplossing