Vezel naar huis

- Jun 24, 2019-

Glasvezel naar huis, zoals de naam al aangeeft, is een vezel rechtstreeks naar huis. Dat wil zeggen, een van de applicatietypes van het optische toegangsnetwerk, de optische netwerkeenheid (ONU) wordt in het huis van de gebruiker geplaatst.


FTTH optische vezel naar huis, er zijn twee categorieën: P2P (punt naar punt punt punt punt punt naar punt) en PON (passief optisch netwerk passief optisch netwerk). Op het oppervlak kan de PON-structuur optische vezels en laserapparaten besparen. Omdat PON echter een tijdverdelingsmethode is, moet de snelheid van het apparaat toenemen met de toename van de PON-fractie. In het geval van grote fracties is snelle DFB-LD nodig. De prijs is 5-10 keer hoger dan die van de low-speed FP-LD die in P2P wordt gebruikt. Tegelijkertijd zijn er ook elektronische modules om te variëren. De kosten van het apparaat zijn hoog en de kosten zijn niet goed. Anderzijds kan PON echter pijpleidingen besparen en de constructie verminderen, wat zuiniger en eenvoudiger is. Daarom neemt het gebruik van PON toe.

image

In de optische toegangsfamilie is er ook FTTB (Fiber to The Building) optische vezel naar het gebouw, FTTC (Fiber to The Curb) optische vezel langs de weg, FTTSA (Fiber to The Service Area) optische vezel naar het servicegebied en spoedig.


Het rechtstreeks verbinden van optische vezels met de woning van de gebruiker heeft geen beperking op bandbreedte, golflengte en transmissietechnologie. Het is geschikt voor het introduceren van verschillende nieuwe diensten. Het is het ideale servicetransparante netwerk en de ultieme manier voor de ontwikkeling van een toegangsnetwerk.


Hoewel mobiele communicatie zich met een alarmerende snelheid ontwikkelt, vanwege de beperkte bandbreedte, kan het terminalvolume niet te groot zijn en door het beperkte scherm streven mensen nog steeds naar vaste terminals met relatief superieure prestaties, dat wil zeggen om fiber-to-home te bereiken . De charme van glasvezel voor thuis ligt in de enorme bandbreedte, die de beste oplossing is voor het laatste kilometerknelpuntfenomeen, van de internet-backbone tot de desktop van de gebruiker.


Om de "laatste kilometer" van breedbandtoegang te doorbreken en te voldoen aan het technische knelpunt van "plafond" in versnelling van de breedbandtechnologie op basis van koperdraad, heeft RS-SUNNET een 100-megabit en gigabit glasvezelnetwerkkaart geïntroduceerd, waarmee de toepassing van 100 megabit en gigabit glasvezel op desktop, zoals ultrasnelle netwerkbedieningssnelheid en de netwerkvraag naar ultrahoge opslag, downloaden en verzenden van gegevens, zodat gebruikers kunnen werken en leven. De snelheid is aanzienlijk verbeterd, de netwerkomgeving van mensen is geoptimaliseerd en de netwerklevensduur van mensen is geoptimaliseerd en verbeterd.


image


Shenzhen Leitong Technology Co., Ltd. is gespecialiseerd in de productie van communicatieproducten voor optische vezels. Welkom om te informeren! 0755-26511965


Een paar:De functie en structuur van de router Volgende:Classificatie en configuratie van SPAN-gegevensstroom