Kenmerken van GPON Technology-2

- Jul 16, 2019-

Na dit artikel gaan we vandaag verder met de functies van GPON-technologie
5. Zorg voor "Three Networks in One" business
GPON kan een kosteneffectievere manier van verzending bieden, rekening houdend met de levering van gegevens- en kabeltelevisiediensten, dat wil zeggen dat naast traditionele spraak- en gegevensdiensten (inclusief IPTV) ook GPON-boomomroeptopologie ook zeer geschikt is voor verstrekking van uitzenddiensten. Bijvoorbeeld, E1-poorten geleverd door GPON-apparaten kunnen direct worden gebruikt om E1-overdracht tussen SCDMA BSC en BSS te bieden; Een ander voorbeeld is dat het de 3e golflengte (1550 nm) kan gebruiken om toegang te krijgen tot het optische vezel TV-signaal op de optische lijnterminal OLT, en het optische netwerkterminal ONT / ONU-apparaat samen met het optische vezel telecommunicatiesignaal te verzenden zonder de telecommunicatiedienst te beïnvloeden. Dit ONT / ONU-eindapparaat kan Ethernet-diensten (inclusief IPTV) bieden voor de bewoner via de FE-poort, een enkele gebruiker (FTTH) via de coaxiale RF-kabel TV-poort of een gebouw (FTTB), klein
District (FTTC, etc.) levert analoge kabel en digitale kabeltelevisiesignalen via het kabeltelevisiedistributienetwerk.
6. Bespaar ruimte-investering
Op de tak van het optische trunknetwerk, omdat GPON een 1:32 passieve optische splitter met hoge stabiliteit, klein formaat en lage kosten gebruikt, hoeft het geen stroomvoorziening, airconditioning en andere computerruimte-apparatuur te bieden, noch het neemt ruimte in beslag. Het is alleen nodig om te installeren op een fotojunctiebox of een fotobedradingsframe, dus het is goedkoop.
7. Sparen Vezel Vezel
Het is alleen nodig om een kernvezel uit te voeren vanuit de lokale computerruimte optische lijnterminal OLT en kan via de optische splitter naar 32 optische netwerkterminal ONT / ONU-apparatuur vertakken en de WDM-golfscheiding en hergebruiktechnologie gebruiken om de bovenste en lager bedrijf. Kernvezel, het bespaart aanzienlijk het aantal transmissies van glasvezelverbindingen, vooral voor landelijke gebieden, waar de oorspronkelijke glasvezelbronnen beperkt zijn, het gebruik van het technische GPON-netwerk kan de efficiëntie van glasvezelbronnen aanzienlijk verbeteren.
8. Perfecte beschermingsfunctie
GPON biedt bescherming of redundantie-opties voor optische toegangsnetwerken. De ingebouwde optische uitwisselingsmodule kan dubbele vezelbescherming of lusbescherming bereiken, en de beschermingsschakeltijd is minder dan 30 MS, wat de stabiliteit en betrouwbaarheid van de service volledig kan garanderen.
9. QoS-ondersteuning voor goede zaken
Met behulp van een standaard GFP-inkapselingsprotocol kunnen vaste overdrachtframbytes worden toegewezen aan TDM-services. In vergelijking met APON en EPON met E1-simulatie, kan GPON complete QOS-garanties bieden voor TDM-, VOIP- en IPTV-services.
Dynamische bandbreedtetoewijzing (DBA) en verkeersregelingsfunctie GPON-downlinkgegevens worden verzonden via de uitzendmethode, uplinkgegevens gebruiken statistische tijdverdeling multiplextechnologie en elk bedrijfspunt wijst dynamisch bandbreedte toe via aanvraag / licentie. Kan het volledige gebruik van beheerde bandbreedte, flexibele toewijzing bereiken en kan de minimale bandbreedtegarantie en maximaal toegestane bandbreedte van de gebruiker instellen; Het kan ook verkeersparameters gebruiken om speciale vereisten te regelen, die voldoen aan de verschillende vereisten van verschillende services voor bandbreedte, en is zeer geschikt voor het leveren van services op operatorniveau.
10. Krachtig en compleet netwerkbeheersysteem
Het GPON-systeem heeft een complete grafische beheerinterface en alle gebruikersbeheer en bedrijfsimplementatie kunnen worden geïmplementeerd in het netwerkbeheer. Verander het huidige verschillende bedrijfsnetwerk, beheer- en onderhoudssituatie afzonderlijk, verminder de ontwerp- en operationele onderhoudskosten van het netwerksysteem. Tegelijkertijd kan de ingebouwde SNMP-module worden opgenomen in het beheer van de TDM-service.
GPON biedt uitgebreide ondersteuning, inclusief interoperabiliteit tussen optische lijnterminals OLT en terminal ONT van verschillende leveranciers. Voor ITU-T G. 983 BPON verbindt GPON zich ook om apparaatinteroperabiliteit te bieden via full-service toegang (FSAN) en ITU-aanbevelingen. Hierdoor kunnen de optische lijnterminals OLT en optisch netwerk endONU / ONT van verschillende leveranciers worden gemengd en op elkaar worden afgestemd in een netwerk zoals BPON; Het kan ook de levering realiseren van goedkope en grote hoeveelheden PONONU / ONT van leveranciers van CPE (CustomPremier User In-house Equipment), zoals in de DS-industrie, waardoor de implementatie van goedkope GPON verder wordt gerealiseerd.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .., LTD.
Na meer dan tien jaar ontwikkeling, Huawei en ZTE, heeft het bedrijf zelf optische communicatienetwerkproducten ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. De verkoop van producten bestrijkt het hele land en blijft diep gaan; Om het concurrentievermogen van het product te behouden, de maximaal mogelijke serviceklanten te bieden en aan de eisen van de klant te voldoen. bel op +86 -19925421817

Een paar:Typen en oorzaken van ONU-fouten Volgende:Wat is een 5g-router en wat zijn de kenmerken ervan?