Ethernet toepassingen en functies

- Jun 22, 2018-

Toepassing van Ethernet

Ethernet-switches zijn meest gebruikte, en ze zijn goedkoper en completer. Daarom het toepassingsveld is zeer uitgebreid, en ze kunnen gezien worden op grote en kleine lokale netwerken. Ethernet-switches hebben meestal meerdere tientallen poorten, in wezen een meerpoortige brug. Daarnaast kan zijn haven tarief verschillen, werkmethoden kunnen ook verschillen, zulke zoals 10M, 100 M bandbreedte, kan bieden bieden half-duplex, full-duplex, adaptieve werkmethoden.

Ethernet-functies

1. elke poort van een Ethernet-switch is rechtstreeks aangesloten op de host en over het algemeen werkt in full duplex-modus.

2. de schakelaar kunt aansluiten vele paren van poorten op hetzelfde moment, zodat elk paar van hosts communiceren met elkaar gegevens zonder conflict als de exclusieve communicatiemiddelen kan verzenden.

3. de bandbreedte van de gedeelde transmissiemedia. Voor een gemeenschappelijk 10 Mb/s is de gedeelde Ethernet-netwerk, als er N gebruikers in totaal, de gemiddelde bandbreedte bezet door elke gebruiker alleen een-n van de totale bandbreedte (10 Mb/s).

Fiber Optic Adapter.jpg

Een paar:Analyse van de zeven trends van industriële ethernet-toekomstige ontwikkeling Volgende:De toekomstige ontwikkeling van de glasvezelindustrie