Differentiatie van Crystal Head 5 en 6 Categorieën

- Aug 15, 2019-

De verschillen tussen de zes soorten kristallen koppen en de vijf soorten kristallen koppen zijn als volgt: structuur, contactblad, goudlaag, lijnafstand, etc.

image

Over het algemeen zijn de verschillen tussen de vijf en de zes categorieën als volgt:

1. De structuur is anders. Een enkele rij wordt meestal gebruikt in de vijf supercategorieën, en tweedelige dubbele rij of driedelige dubbele rij wordt vaak gebruikt in de zes categorieën. Alleen op deze manier kan aan de testnormen van de zes categorieën worden voldaan.

2. De dikte van goudlaag op contactblad en goudblad heeft geen invloed op meer dan vijf en zes soorten. De dikte van vergulden varieert in het algemeen van FU-50U.

3. Op basis van het lijnverschil, de prestaties van de kristallen kop op de hoofdverbindingslijn, uiteraard, welke communicatietestvereisten moeten worden uitgevoerd, zoals een auto, om de brug te passeren, dan is de brug gelijk aan de rol van de kristallen kop.

Kunnen de Ultra Five en Six Crystal Heads universeel zijn?

Ultra-vijf en zes soorten netwerklijnen zijn momenteel de meest gebruikte netwerklijnen. Ultra-vijf soorten netwerklijnen worden over het algemeen gebruikt in binnenlandse netwerklijnen. Als Gigabit-netwerken in de toekomst moeten worden gebruikt, wordt voorgesteld zes soorten netwerken te gebruiken. Over het algemeen hebben we, wanneer we de draad rangschikken, toegang tot de kristallen kop, terwijl de kristallen koppen van de super vijf en zes categorieën verschillen.

Kunnen de Ultra Five en Six Crystal Heads universeel zijn?

Qua specificaties zijn de maten en materialen van super-vijf en zes soorten draad hetzelfde. Maar de afmetingen van koperen kernen voor super vijf en zes soorten gaas zijn verschillend.

De koperkernafmetingen van super vijf soorten draad zijn ongeveer 0,45 tot 0,51, terwijl die van zes soorten draad ongeveer 0,52 tot 0,58 zijn. De koperen kernen van zes soorten gaas zijn dikker dan die van vijf soorten gaas. Omdat de koperen kernen van de twee verschillend zijn, zijn de gaten in de kristallen kop ook verschillend.

De kristallen koppen van de zes soorten mazen zijn gerangschikt in verspringende lagen, dat wil zeggen in twee rijen, vier boven en vier onder. De kristallen koppen van de super vijf maaslijnen zijn gerangschikt in een rechte lijn.

Bij het kiezen van kristallen kop moeten we ervoor zorgen dat we super vijf of zes soorten netwerk gebruiken.


Een paar:Moeten optische transceivers in paren worden gebruikt? Volgende:Analyse van GPON- en EPON-tijdsynchronisatietechnologie (deel 3)