Verschillen tussen de POE voeding standaard en niet-standaard

- Aug 11, 2017-

1, de standaard POE: volgens de IEEE802.3af / at normen te ontwikkelen, moet u eerst het detecteren van de macht terminal 25 K karakteristiek weerstand, de handdruk, handdruk succes, slechts macht; anders alleen gegevens.

Bijvoorbeeld: de POE-voeding in de netwerkkaart van de computer, zal de computer niet branden netwerkkaart kan alleen online worden omdat de gegevens kunnen worden doorgegeven.

2, genormaliseerde POE: ook wel sterk voor het type, netstroom is een voeding; niet-eerste detectie van macht ontvangen van zijde, niet schudden handen, directe voeding 48V of 54V.

Bijvoorbeeld: de POE-voeding in de netwerkkaart van de computer, als het een Gigabit netwerkkaart kan worden verbrand, omdat de Gigabit 1 tot en met 8 voeten hebben gegevens, 100 biljoen alleen 1236 dus genormaliseerde datagebruik van 45 (+), 78 (-) voeding 48 of 54V.


Een paar:5G netwerk af te nemen in Azië en de VS, terwijl Europese exploitanten te aan 4 G houden Volgende:POE macht levering principe en macht levering proces