Ontwikkeling en voorspelling van FTTX in de wereld

- Jun 28, 2019-

Dit artikel geeft alleen persoonlijke weergaven weer.
FTTX begon zich krachtig te ontwikkelen in de 21e eeuw. Daarvoor was het in een ontwikkelingsfase met lage snelheid. Sinds het begin van de 21e eeuw is de ontwikkeling van FTTX verbluffend in vergelijking met andere breedbandtoegangsmethoden. De gegevens van EXFOR tonen de schaal van breedbandontwikkeling in de wereld na het binnengaan van de 21ste eeuw, zoals weergegeven in onderstaande figuur.

image

Afbeelding: World Broadband Development Scale. jpg
Zoals blijkt uit de bovenstaande figuur, hoewel het huidige aantal DSL-toegangsmethoden veel groter is dan dat van andere breedbandtoegangsmethoden, is de ontwikkelingssnelheid van FTTX veel sneller dan die van andere breedbandtoegangsmethoden. Vooral in vergelijking met DSL is de groeisnelheid meerdere keren. Zelfs tientallen keren. Tegen het einde van 2007, volgens de statistieken van IEEE-communicatiebedrijven, heeft het aantal FTTX-gebruikers wereldwijd 29 miljoen bereikt, en FTTX in 2005-2012 zal de ontwikkeling versnellen, zoals weergegeven in de onderstaande figuur.

image

Afbeelding: De schaal van ontwikkeling van de wereld FTTX. jpg


Tegen 2012 zullen FTTX-gebruikers de 100 miljoen overschrijden en het aandeel van FTTX-toegang tot breedbandtoegang zal toenemen van 7,5 in 2005 tot 16. Volgens een rapport in het "Network Telecom" Journal van september 2009, het laatste marktrapport "FTTX Market Report "vrijgegeven door IDATE, een onderzoeksinstituut, toont aan dat er eind 2008 wereldwijd 48 miljoen FTTX-gebruikers waren. De jaar-op-jaar stijging was 39. In de komende vijf jaar, de gemiddelde jaarlijkse groei is ongeveer 2L -33 . Tegen 2014 zal de gebruikersgrootte naar verwachting 114,4 miljard bedragen; In-Stat voorspelt dat FTTX-gebruikers wereldwijd in 2012 116 miljoen zullen bereiken; LYnn Hutcheson, een senior analist bij OVUM RHK, heeft nog meer vertrouwen in de ontwikkeling van FTTX. Hij voorspelt dat tegen 2012 de FTTX-gebruikers ter wereld 120 miljoen zullen bereiken. Volgens het rapport op de "Light Wave Communications" -website blijkt uit de wereldwijde breedband statistische enquêtegegevens gepubliceerd door Point Topic, een internationaal onderzoeksinstituut. Eind juni 2009 waren er al 21 economieën (landen of regio's) in de wereld met 56,3 miljoen FTrx-gebruikers die 1% van 's werelds glasvezelinternettoegang bereikten, Zuid-Korea eindigde met 46 en Hong Kong en Japan waren ongeveer 33 respectievelijk. , ongeveer 30 mensen op de tweede en derde, en het vasteland van China gerangschikt 16e. Hoewel de ontwikkelingssituatie van FTTX erg goed is, is de ontwikkeling van verschillende regio's en landen in de wereld erg ongelijk. Momenteel zijn er hoofdzakelijk drie meer ontwikkelde FTTX-gebieden. Noord-Amerika, de EU-regio en de regio Azië-Pacific, Noord-Amerika gebruiken voornamelijk GPON-technologie om FTTX te bereiken, en meestal FTTH. De hoofdvertegenwoordiger is de Verenigde Staten; De EU-regio maakt ook hoofdzakelijk gebruik van GPON-technologie, met name het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Nederland; De regio Azië-Pacific gebruikt voornamelijk EPON-implementatietechnologie, voornamelijk voor Japan, Zuid-Korea, Hong Kong, China, Taiwan, China en het vasteland van China. Het groeitempo op kwartaalbasis van 's werelds FTTX gebruikers bereikt 12,6 . In Azië en de Stille Oceaan en Noord-Amerika lagen de driemaandelijkse groeicijfers boven de 20.

Een paar:SFP- en BIDI SFP-verbindingsmethoden Volgende:1946/5000 Structuur en belangrijkste technieken van GPON System 3-GPON Op en neer frame structuur