Aannemers moeten de waarheid weten en insider PoE-voeding (1)

- Nov 14, 2017-

Met de snelle ontwikkeling van netwerkmonitoring in de afgelopen jaren, is de technische drempel ook steeds hoger, fabrikanten bieden technische ondersteuning is meer en meer de neiging om uitgebreid, systematisch. In de technische uitwisseling hebben de meest verbijsterde ingenieurs het probleem van de Poe-voeding, om wat kennis van Poe op te sommen en zich op de twijfels te concentreren.

poe switch.png

Vraag 1: Wat is PoE-technologie?

PoE (Power Over Ethernet) verwijst naar de bestaande Ethernet Cat.5-bekabelingsinfrastructuur zonder enige wijzigingen in het geval van sommige IP-gebaseerde terminals (zoals IP-telefoons, draadloze LAN-toegangspunten AP, netwerkcamera's enz.) Om gegevens te verzenden, maar ook voor dergelijke apparatuur om DC-voedingstechnologie te leveren. PoE-technologie kan de bestaande gestructureerde bekabelingsveiligheid garanderen en tegelijkertijd de normale werking van bestaande netwerken garanderen om de kosten te minimaliseren. Een compleet PoE-systeem omvat Power Sourcing Equipment (PSE) en Powered Device (PD). PSE: POE-compatibele Ethernet-switches, routers, hubs of andere netwerkschakelaars. Powered Device (PD): In het bewakingssysteem bevindt zich voornamelijk de netwerkcamera (IPC).

poe switch power cable.png

Vraag 2: PoE-voeding stabiel?

Vanuit een technisch oogpunt is de PoE-technologie al vele jaren in een zeer volwassen stadium. Vanwege de kostendruk op de markt die wordt gemonitord, is de kwaliteit van de gebruikte PoE-switch of -draad te slecht, of is het ontwerp van de oplossing zelf onredelijk. Als gevolg hiervan is de werkbelasting op door PoE gevoede projecten bijzonder groot. Daarom stabiel standpunt.


Kabel-experts OPTFOCUS herinnerde: netwerk monitoring project, anders dan de gewone netwerkbekabeling, de hoeveelheid gegevensoverdracht is zeer groot, hoog vermogen en vereist 24/7 ononderbroken werk, en PoE-voeding technologie van draad veeleisend, is het aanbevolen monitoring project, het gebruik van OPTFOCUS kwaliteitsborging PoE-apparatuur en draad is de stabiliteit van het hele systeem. Bespaar niet de kosten van online materialen, maar compenseer de voordelen.


Vraag drie: voordelen van het PoE-voedingsprogramma?

1. Vereenvoudig de bedrading en bespaar arbeidskosten OPTFOCUS bewaking van speciale datakabel "Passieve pas van 300 meter" heeft de oorspronkelijke "van" -limiet verbroken, bestemd voor lange-afstands HD-gegevensoverdracht. De producten van de tweede generatie ondersteunen ook POE-voedingstoepassingen over lange afstanden, een datakabel die tegelijkertijd gegevens en stroomvoorziening over lange afstand verzendt, zodat aannemers geen dure stroom meer nodig hebben en tijd besteden aan het installeren van voeding, ontwerp, constructie sterk vereenvoudigd, verminderen de totale systeemkosten aanzienlijk. (Opmerking: apparaten zoals netwerkcamera's of switches moeten IEEEE 802.3 af & 802.3at ondersteunen, Type 2 Klasse 4: 25.5W (2 paar), sommige infraroodcamera's ondersteunen mogelijk slechts 250 meter vanwege problemen met de stroomvoorziening. zal zegevieren. )

2. Veilig en gemakkelijk Het apparaat met PoE-voeding levert alleen stroom aan apparaten die stroom nodig hebben. Alleen aangesloten op het apparaat dat voeding nodig heeft, is er spanning op de ethernetkabel, waardoor het risico van lekkage op de lijn wordt geëlimineerd. Gebruikers kunnen veilig bestaande apparaten en PoE-apparaten op het netwerk combineren die naast bestaande Ethernet-kabels bestaan.

3. Eenvoudig beheer op afstand Zoals gegevensoverdracht, kan PoE dit apparaat superviseren en besturen met behulp van Simple Network Management Protocol (SNMP). Deze functie kan functies bieden zoals nachtuitschakeling, herstarten op afstand.


Vraag 4: Wat zijn de risico's of nadelen van PoE-voedingstechnologie in technische toepassingen?

1. Onvoldoende vermogen, vastgesteld door de voedingsaansluiting: 802.3af standaard (PoE) uitgangsvermogen is minder dan 15.4W, voldoende voor de algemene IPC, maar voor de dome en andere krachtige front-end apparatuur, de uitgangsstroom tot Naar het verzoek.

2. Het risico is te geconcentreerd: over het algemeen zal één PoE-switch meerdere front-end IPC tegelijkertijd voeden. Als de POE-voedingsmodule van de switch niet werkt, werken alle camera's niet meer en is het risico te groot.

3. Apparatuur, hoge onderhoudskosten: in vergelijking met andere voedingsmethoden, zal de PoE-voedingstechnologie de nazorg doen toenemen, vanuit een veilige en stabiele zin, de stabiliteit van de voeding alleen, de beste beveiliging.

Een paar:Verschillende vragen over POE-voeding en UPS-voeding Volgende:Onder welke omstandigheden moet de PoE-voedingsmodule worden gebruikt om de camera van stroom te voorzien