Connector optimaliseert 400G data centrum prestaties

- Oct 18, 2017-

   fibre optic connector.png

OPTFOCUS geavanceerde componenten heeft een volgende generatie connector speciaal voor gegevens Centre(DC) 400 G optimalisatie ontworpen.

Aangepast aan de "lightspeed" upgrades die momenteel plaatsvinden in ' hyperscale ' DCs, de verkleinde OPTFOCUS Connector is niet alleen geschikt voor het leveren van lage inbrengen en hoge resulteren in verlies vergelijkbaar zijn met bestaande LC-connectors, maar met aanzienlijk verminderd voetafdruk. Deze kenmerken kunnen de OPTFOCUS Connector ter ondersteuning van het gebruik van de geavanceerdere modulatie-regelingen, zoals PAM4 die gekoppeld aan de 100 en 400G is snelheden. Ondertussen, werken met de nieuw overeengekomen QSFP-DD en OSFP pluggable van factoren, de nieuwe OPTFOCUS-Connector accentueert gemak voor fibre breakout. "Optische connectoren met lage inbrengen en terug te keren verlies zullen essentiële onderdelen in DCs zoals signalering verhogen snelheden en het gebruik van hogere niveau modulatie zoals PAM4 steeds meer mensen," wijst uit OPTFOCUS van Product Development Manager, Kevin Wong, " Ook, zoals veel van de DCs blad Spine achitectures, eenvoudig beheer voor veel van onze klanten implementeert."

Voor de toekomst, opererend vanuit haar meerdere locaties van het land, OPTFOCUS is van plan om door te gaan met haar strategie producten "met" haar klanten in plaats van "voor" haar klanten te ontwikkelen. Volgens Dr.Hu, de directeur van de technologie van de OPTFOCUS, is ontwikkeling van de OPTFOCUS-Connector niet alleen gericht op het bereiken van betere aansluiting prestaties in termen van verlies van de invoegpositie en terugkeer verlies, maar ook op het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid, zonder afbreuk te doen aan betrouwbaarheid. Een andere prioriteit zullen inspelen op kleinere voetafdruk-connectoren waarmee meerdere verbindingslijnen te passen binnen de beperkte fysieke ruimte van bestaande MSA mechanische vormfactoren, maar ook gebruiksgemak breakout verbeteren.


Een paar:Wat is het verschil tussen een POE-switch en een POE voedingsmodule? Volgende:Het beginsel van POE voeding en haar aanbod machtsproces