Karakteristiek en functie van Photoelectric Converter

- Sep 27, 2019-

I. Prestatiekenmerken

Sinds de ontdekking van het opto-elektronische effect hebben opto-elektronische converters snelle vooruitgang geboekt. Momenteel zijn verschillende soorten opto-elektronische converters op grote schaal gebruikt in alle lagen van het leven. Veelgebruikte foto-elektrische effectconvertor-apparaten zijn fotoresistor, fotovermenigvuldiger, fotovoltaïsche cel, PIN-buis, CCD enzovoort. De brede toepassing van foto-elektrische converters is voornamelijk te wijten aan de volgende kenmerken:

1. Optische poortconfiguratie is flexibel en ondersteunt SC / ST / LC, enkele / multimodus.

2. Redundante gelijkstroom dubbele voeding of wisselstroomvoeding

3. IP30 en hoger beschermingsniveau

4. De werktemperatuur kan ondersteunen - 40 C tot 75 C.

image

Twee, rol

Foto-elektrische converter (ook bekend als optische transceiver) is een soort snel ethernet, dat kan worden onderverdeeld in 100-mega optische transceiver en Giga optische transceiver. De gegevensoverdrachtsnelheid is maximaal 1 Gbps. Het maakt nog steeds gebruik van CSMA / CD-toegangscontrolemechanisme en is compatibel met het bestaande ethernet. Met de ondersteuning van het bedradingssysteem kan het originele snelle Ethernet probleemloos worden uitgebreid. Gigabit netwerk-technologie is uitgegroeid tot de aangewezen technologie voor het nieuwe netwerk bouw en renovatie, waardoor het verbeteren van de prestatie-eisen van Integrated Wiring System. Onder hen zijn er industriële en commerciële. Over het algemeen hebben commerciële parameters lagere parameters en een kleinere reikwijdte. Industriële exemplaren hebben betere prestaties en zijn geschikt voor industriële omgevingen.

Fotoelektrische omzetters worden gewoonlijk gebruikt in praktische netwerkomgevingen waarbij Ethernet kabels kan worden gedekt en optische vezels worden gebruikt om transmissieafstanden breiden. Op hetzelfde moment, ze een belangrijke rol spelen in het helpen om de laatste kilometer van optische vezels voor de mens en het buitenste netwerk aan te sluiten. Met opto-elektronische converters moet het systeem worden geüpgraded van koperdraad naar glasvezel, wat een goedkope oplossing biedt voor gebruikers die geen geld, mankracht of tijd hebben. De functie van foto-elektrische omzetter om het elektrische signaal dat we willen sturen naar optisch signaal en zenden het uit te zetten. Tegelijkertijd kan het het ontvangen optische signaal omzetten in een elektrisch signaal en invoeren in ons ontvangende uiteinde.

De functie van foto-elektrische converter is hierboven geïntroduceerd. Er wordt aangenomen dat in de loop van de voortdurende ontwikkeling van optische vezel technologie in de toekomst, de toepassing van opto-elektronische omzetter apparatuur zal meer en meer gemeengoed geworden.


Een paar:Technische indicatoren van OLT Volgende:Wat is het verschil tussen Gigabit Switch en Fast Ethernet Switch?