Voordelen Flow Eruption High-end optische module markt in hoge groei

- Feb 23, 2017-

Uitbraak van het voortdurende voorschot van vezeloptische breedband, mobiel internetverkeer, stimuleert de duurzame en snelle ontwikkeling van de optische communicatiemarkt; Ondernemingen die profiteren van de binnenlandse optische module en de brede marktruimte.

1) Flow uitbarsting, kaarten op het niveau van core netwerk infrastructuur hosting hardware is een lichte module, drager optisch vervoersnetwerk, internet, cloud computing datacentrum marktgestuurde vraag de snelle groei in de komende vijf jaar, 5G nog beter,

2) Optische module pakket naar China trend van optisch chip ontwerp snel inhalen (optisch chip-design-componenten pakket, verticale integratie)

3) belemmeringen voor industriële aanhoudende ( 10G -> 40G -> 100G -> 400G), de King left, high-end optische modules in Enterprise winstgevendheid bleef verbeteren.


Vanuit de trend van veranderingen in de industriële structuur is de wereldwijde markt voor optische modules ingezet in de 'van het lage einde tot het high-end, van de Verenigde Staten en Japan naar China' en het internetverkeer uitbraak van de historische mogelijkheid. In de toekomst, master high-end optische apparaat technologie (vooral chip technologie), de Chinese markt te grijpen (vooral de data center markt)

Blokfabrikanten hebben een enorme groeimogelijkheid, de Chinese markttransplantatie van wereldwijde hulpbronnen, kosten-effectieve Chinese producten zullen onvermijdelijk worden, de wereld in de 'oligarchie + China-tijd'. Tegelijkertijd heeft Huawei, ZTE, de vlammen namens "China-made" de status van de wereldwijde industrie bezet, terwijl het concurrerende landschap goed is, industriële belemmeringen High, zullen blijven profiteren van het uitbraak van de stroom van digitale Dividenden, maar ook geleid dat de binnenlandse optische module bedrijven de wereldwijde status blijven verbeteren.

 

Profiteer van de uitbraak van het verkeer, gebaseerd op de voortdurende verbetering van productstructuur en data center markt stijgen gunstige stroomopwaartse optische module enterprise industry onderhandelingen power upgrade.

 

1) China Mobile in 2017 voor de eerste keer planning van XGPON1 grootschalige mijnbouw, zal een sterke pull optische module bedrijf PON bedrijfsgroei zijn;

2) Het effectenbedrijf verwacht dat de omzet van de snelheidsoptische module in de data center-markt met 25% in 2106 bereikt zal worden en zal in 2016-2017 dicht bij de dubbele groei liggen. Dit zal een belangrijke pijler zijn van de groeiprestatie Van de optische module bedrijf.

3) 40G optische module chip zelfvoorzieningssnelheid, 100G optische module chip outsourcing gemakkelijk, geleidelijk geproduceerd in 2017, 2016Q4-2017 palm-rate, netto winstmarge om de flexibiliteit te verbeteren.

 

Shenzhen Optfocus Technology Co, Ltd heeft 8 jaar optische module productie ervaring, de cumulatieve verzending 10 miljoen.


Een paar:Wereldwijde Optische Transceiver Marktwaarde zal stijgen naar 41,1 miljard Amerikaanse dollars in 2022 Volgende:FTTH Structuur En Componenten