Toepassing van in een rek gemonteerde externe vezelversterker

- Jul 26, 2019-

Als een onmisbare sleuteltechnologie en component in modern glasvezelcommunicatiesysteem, zijn EDFA, Raman-vezelversterker, externe pompversterker, krachtige CATV-versterker en andere producten op grote schaal gebruikt. Vergeleken met de plug-in optische versterkerproducten die in het hoofdcommunicatiesysteem zijn geïntegreerd, wordt de externe optische glasvezelversterker in veel racks begunstigd vanwege zijn sterke compatibiliteit, goede draagbaarheid, flexibele configuratie en eenvoudige installatie en onderhoud. Huixinte zet zich in voor technologische innovatie en ontwikkeling op dit gebied. Het heeft een reeks producten met verschillende specificaties gelanceerd en in het glasvezelnetwerk van veel netwerkexploitanten geplaatst, voornamelijk in de volgende aspecten:


1: Verleng de relaisvrije transmissievrije transmissieafstand van het transmissiesysteem: traditionele transmissiesysteemzender + transmissiekanaal + ontvangermodus heeft beperkte transmissieafstand vanwege verschillende beperkingen, zoals verzwakking, wat moeilijk is om te voldoen aan de huidige zakelijke ontwikkelingsbehoeften van brede dekking en lange overspanning. Door de configuratie van producten van het type externe optische versterkerserie in het rek, is de transmissieafstand beperkt. Gecombineerd met geavanceerde technologieën zoals FEC (voorwaartse coderingsfoutcorrectie) en DCM (dispersiecompensatie), kan de transmissieafstand met één overspanning van het bestaande transmissiesysteem effectief worden uitgebreid. Het 2.5G-systeem kan meer dan 350 km bereiken en het 10G-systeem kan meer dan 300 km bereiken. De compatibiliteit van de hele set apparatuur is sterk. Het is niet nodig om het bestaande transmissiesysteem te upgraden en de bestaande investering kan effectief worden beschermd.


2: Operator's reserve ramp-tolerante beschermingsconstructie: door de toenemende concurrentiedruk worden de kwaliteitsvereisten van de eindgebruikers steeds hoger. De vereisten van de operator voor de beveiliging en robuustheid van het communicatienetwerk zijn verder verbeterd. De ramp-tolerante modi van reservecommunicatiesysteem, lijnen en andere systemen worden veel gebruikt in het basislagernetwerk. Pan-applicatie. In een rack gemonteerde externe optische versterkerapparatuur kan effectief worden ingezet in standby-communicatielijnen om het verschil in equivalente verliesprestaties tussen standby-lijnen en in-service lijnen te verminderen, te voldoen aan de vereisten van optisch vermogen van communicatiesystemen, de redundante back-upfunctie van standby-communicatie te realiseren lijnen in noodsituaties en verbetering van de robuustheid van het netwerk.


3: Toepassen in de scène van drie netwerken in één, het zendvermogen van CATV-signaallicht verbeteren: CATV maakt meestal gebruik van analoge modulatie. Om de carrier-to-noise ratio (CNR) van het ontvangende einde van de gebruiker te waarborgen, is het noodzakelijk om het zendvermogen van CATV-signaal aan het lokale einde te verbeteren. Het gebruik van externe HFA-apparatuur (high power versterker) kan een beperkte verbetering van het signaalvermogen bereiken zonder enige aanpassing van de bestaande CATV-zendapparatuur. Het maximale optische uitgangsvermogen kan 37 dBm bereiken, en de geïntegreerde interface kan de gemeenschappelijke netwerktransmissie van kabel-tv-signalen en PON-signalen realiseren. Effectief helpen bij de netwerkevolutie van drie netwerken in één.


Met de krachtige ontwikkeling van het glasvezelnetwerk zullen externe optische versterkerproducten onvermijdelijk een steeds belangrijkere rol spelen in moderne glasvezelcommunicatiesystemen. Met een eigen verticaal integratieplatform van chips tot subsystemen zullen de in een rek gemonteerde externe producten van Huixinte de voorkeurskeuze worden voor meer netwerkexploitanten.


Een paar:Key Technology of GPON - GEM Envelope Technology 1 GEM-functie Volgende:Leer je hoe je EPON- en GPON-terminalinstellingen van het optische netwerk moet lezen