Analyse van de bedradingsmethode van het familiebeveiligingssysteem (2)

- Jul 30, 2019-


I. Residentiële bekabelingsregeling

1. Huishoudbedrading met twee slaapkamers

De hoofdslaapkamer is uitgerust met twee informatiepunten, die zich aan beide zijden van het tweepersoonsbed bevinden, zodat beide zijden de laptop tegelijkertijd kunnen gebruiken. De extra slaapkamer is uitgerust met informatiepunten, die zich naast het bed of bureau van een eenpersoonsbed bevinden en handig zijn voor kinderen of bezoekers. Een informatiepunt is geïnstalleerd in de woonkamer, die zich aan het einde van de bank of in de buurt van de theetafel bevindt. Het is handig om een laptop in de woonkamer te gebruiken voor kantoor of entertainment.

Bovendien wordt een getwist paar geïntroduceerd van de informatiesocket geleverd door de woonwijk naar de hubapparatuur om de toegang van het lokale netwerk in de woonwijk van het thuisnetwerk te realiseren. Telefoonlijnen en hoogspanningslijnen moeten apart worden gelegd, op een afstand van 20 cm. De afstand tussen informatie-aansluiting, spraakaansluiting en stopcontact moet ook 20 cm zijn. Het bedradingsschema kan worden verwezen naar het ontwerp zoals weergegeven in de afbeelding, waar "." Vertegenwoordigt informatiepunten.

Het gedraaide paar wordt in de PVC-buis gestoken en in het vloerkussen ingebed. Wanneer u de muur moet oversteken, boort u gaten in de buurt van de grond. De informatiesocket is wandvormig en de onderste doos is ingebed in de muur. De afstand tussen de informatiebus en de grond is 20 cm en de afstand tussen de informatiebus en het stopcontact is 20 cm. Hubs (hubs of schakelaars) worden geïnstalleerd in extra slaapkamers. Er worden vijf desktopapparaten aanbevolen, die aan de zijkant bij het bed van het bureau * kunnen worden bevestigd om ruimte te besparen en voor voldoende ventilatie te zorgen, terwijl directe blootstelling van de apparatuur wordt vermeden en de schoonheid wordt aangetast.

2. Bedrading met drie slaapkamers

De twee slaapkamers zijn hetzelfde, dus ik zal ze niet herhalen. Omdat de woonkamer van de drie slaapkamers meestal groot is, kan worden overwogen om aan beide zijden een informatiepunt op de muren te installeren, dat zich op een verborgen positie op 1 tot 1,5 m van het raam bevindt, dus het is handig om tegelijkertijd toegang tot de computer te krijgen. De vereiste van geïntegreerde bedrading is exact hetzelfde als die van bekabeling met twee slaapkamers. De bedradingsmodus van de slaapkamer met drie slaapkamers is dezelfde als die van de slaapkamer met twee slaapkamers. Besteed er aandacht aan. Vertegenwoordigt informatiepunten.

3. Duplex thuisbedrading

Het ontwerp van de grote slaapkamer en de extra slaapkamer boven, evenals de breedbandverbindingen van de woonwijk, zijn hetzelfde als die van de twee slaapkamers. Twee informatiepunten zijn geïnstalleerd op de muren aan beide zijden van de lobby op de eerste verdieping. Ze bevinden zich in de verborgen positie tussen 1 m en 1,5 m van het raam. Het is handig om tegelijkertijd toegang te krijgen tot de computer of het draadloze toegangspunt, gaten in de vloer en de muur te boren en de PVC-buis te penetreren, om het kruisen van verdraaide paren tussen de vloer en de woonkamer te realiseren. Er wordt voorgesteld om de naven te installeren op de achterkant van een trap, die gemakkelijk te onderhouden is en de schoonheid niet beïnvloedt. De vereiste van uitgebreide bedrading is exact hetzelfde als die van twee slaapkamers, waarin "." Vertegenwoordigt informatiepunten.

Als Cell Broadband meerdere gebruikers toegang geeft tot elk huis en DHCP wordt gebruikt om IP-adressen dynamisch toe te wijzen, dan is slechts één kruisende lijn nodig om de hub aan te sluiten op de door de cel geleverde informatiesocket. Als er geen DHCP-service in de cel wordt geleverd, moet het IP-adres voor elke computer worden ingesteld. Als de cel slechts één IP-adres toewijst voor elke familie en het aantal toegang per MAC-adres beperkt, moeten breedbandrouters of proxyservers worden gebruikt. Wanneer een breedbandrouter wordt gebruikt, wordt een kruislings getwist paar gebruikt om de WLAN-poort van de router en de informatieaansluiting van de cel te verbinden, en een andere kruislijn wordt gebruikt om de LAN-poort van de router en de huishoudelijke hubapparatuur aan te sluiten. Bij gebruik van de proxyservermodus, als ICS van Windows wordt gebruikt, zijn twee netwerkkaarten nodig, één netwerkkaart wordt gebruikt om de cel aan te sluiten en één netwerkkaart wordt gebruikt om de cel aan te sluiten en de andere wordt gebruikt om de huishoudelijke hubapparatuur aan te sluiten. Blokkeer netwerkkaart verbindt thuisnetwerk.


Een paar:Differentiële relaties tussen Tx en Rx in optische vezelzendontvangers Volgende:Interface type zendontvanger