Analyse van de bedradingsmethode van het familiebeveiligingssysteem (I)

- Jul 30, 2019-

Analyse van de bedradingsmethode van het familiebeveiligingssysteem (I)

1. Aantal informatiepunten

Aangezien de hoofdslaapkamer meestal twee eigenaren heeft, is het meestal aan te raden om twee informatiepunten te installeren zodat beide partijen de computer tegelijkertijd kunnen gebruiken. Andere slaapkamers en woonkamers hoeven alleen een informatiepunt voor kinderen te installeren of de computer tijdelijk te wijzigen. Vooral wanneer u een laptop hebt, moet u overwegen een informatiepunt in elke kamer en hal te installeren. Restaurants hoeven meestal geen informatiepunten te installeren, omdat maar weinig mensen daar computers gebruiken. Als er een informatie-interface in de cel is gereserveerd, moet een getwist paar van de interface naar de hubapparatuur worden gelegd om de verbinding tussen het thuisnetwerk en de breedband in de cel te realiseren.

Bovendien is het beter om twee of drie extra informatiepunten in te stellen op de verborgen locatie van het wooncentrum en de voorste en achterste balkons om de draadloze netwerktoegangspuntapparatuur in de toekomst te installeren, de draadloze netwerkverbinding van de thuiscomputer en draag de notebookcomputer mee naar buiten.

2. Locatie van informatiesocket

Bij het kiezen van de locatie van de informatiesocket moeten we er ook veel aandacht aan besteden. Het moet gemakkelijk te gebruiken zijn, niet worden geblokkeerd door meubels, maar ook meer verborgen en minder opvallend. In de slaapkamer kan de informatiesocket zich aan beide zijden van het bed bevinden; in de woonkamer kan deze zich aan het einde van de bank bij het raam bevinden; in het onderzoek moet het zich in de buurt van het bureau bevinden en de verticale afstand tussen de informatiebus en de grond mag niet minder zijn dan 20 cm.

3. Locatie van hubapparatuur

Omdat de naven zelden worden aangeraakt, moeten ze zich in de meest verborgen positie bevinden op basis van een betere ventilatie. Opgemerkt moet worden dat de hub-apparatuur voeding nodig heeft, dus het is noodzakelijk om tijdens het decoreren stopcontacten voor de hub-apparatuur te voorzien. Hubs moeten bovendien voorkomen dat ze worden geïnstalleerd op vochtige, gemakkelijk bevochtigde en zeer ernstige locaties voor elektromagnetische interferentie.

4. Blijf uit de buurt van storingsbronnen

Twisted-paren en computers moeten zo ver mogelijk uit de buurt van wasmachines, koelkasten, airconditioners, ventilatoren staan om interferentie van deze apparaten op de transmissiesignalen in twisted-paren te voorkomen.

5. Scheiding van voeding

De voedingsdraden die worden gebruikt in computers, printers en hubs moeten worden gescheiden van die welke worden gebruikt in fluorescentielampen, wasmachines, koelkasten, airconditioners en ventilatoren om een afzonderlijke voeding te realiseren om de veiligheid en stabiliteit van computers te waarborgen.

6. Routekeuze

Gedraaide paren moeten direct zonlicht vermijden en mogen niet op natte plaatsen worden geplaatst. Bovendien moet zo ver mogelijk verwijderd worden van de meest gebruikte kanalen en zware objecten, om mogelijke wrijving te voorkomen, om de elektrische prestaties van gedraaide paren te garanderen.


Een paar:De redenen voor ONU-energieverspilling worden kort geanalyseerd. Volgende:Betekenis en toepassing van een enkele modulaire lichtmodule