Voordelen van Wireless Router

- Aug 23, 2019-

Voordelen van Wireless Router


1. Intelligente managementapparatuur


Met de dubbele WAM3.75G wireless-N breedband draadloze router kunt u altijd en overal genieten van een extreem snel netwerkleven onder de garantie van wifi-beveiliging. Intelligent beheer uitgerust met de nieuwste 3G- en wireless-N-technologie, kan vrijelijk genieten van een zorgeloze netwerkverbinding, of het nu in openluchtvergaderingen, tentoonstellingen, locaties, fabrieken of huizen is. Met de USB 2.0-interface zorgt de hardware ervoor dat uw desktop en notebook kunnen genieten van een bekabeld of draadloos netwerk. Download eenvoudig foto's, high-definition video's, voer multimediasoftware uit, bekijk films of deel bestanden met uw klanten, teamleden, vrienden of familie. Deze router kan zelfs worden gebruikt als printerserver, webcam of FTP-server om netwerkdeling van hardware te realiseren.


2. Maak altijd online verbinding


Met draadloze routers kunt u een 3G / HSDPA USB-modem aansluiten op de ingebouwde USB-interface, waarmee u verbinding kunt maken met meer dan 3.5G / HSDPA, 3.75G / HSUPA, HSPA +, UMTS, GDGE, GPRS of GSM-netwerken. De downloadsnelheid is zo hoog als 14,4 Mbps. JGR-N605 ondersteunt de EthernetWAN-interface en kan worden gebruikt als ADSL / kabelmodem. Wanneer de bekabelde netwerkverbinding mislukt, kan deze via de ingebouwde automatische foutconversiefunctie van de JGR-N605 snel en soepel verbinding maken met het 3G draadloze netwerk, voor maximale verbinding en minimale interferentie. Wanneer het bekabelde netwerk wordt hersteld, kan het ook automatisch opnieuw verbinding maken, waardoor de verbindingskosten worden verlaagd of geminimaliseerd. Deze functie is met name geschikt voor kantooromgevingen, waar continue netwerkconnectiviteit erg belangrijk is.

image

3. Multifunctionele services


De USB-interface van de draadloze router kan worden gebruikt als een multifunctionele server om u te helpen bij het bouwen van uw eigen netwerk. Wanneer u uitgaat, kunt u de kantoorprinter gebruiken, uw huis bewaken via webcam, bestanden delen met collega's of vrienden en zelfs FTP- of BT-bestanden downloaden. Er zijn weinig draadloze routers met USB-interface op de markt, waaronder VE982W, een Flying Fish Star-router, is een draadloze router met USB-interface.


4. Multifunctionele weergavehulpmiddelen


Uniek 3G-beheercentrum is een multifunctioneel weergavetool, dat de signaalsituatie visueel weergeeft, zodat gebruikers het gebruik van hun verbindingen kunnen maximaliseren. Met uploadsnelheid en downloadsnelheid kunt u bandbreedte controleren. Deze tool kan de totale hoeveelheid gegevens berekenen die per maand of per uur wordt gebruikt.


5. Ontvang antennesignaal


In draadloze netwerken kunnen antennes draadloze signalen verbeteren, wat kan worden opgevat als versterkers van draadloze signalen. De antenne heeft verschillende straling of ontvangstmogelijkheden in verschillende richtingen van de ruimte, en volgens de verschillende richtbaarheid, heeft de antenne twee soorten: omnidirectioneel en directioneel.Een paar:Wat is EPON? Volgende:Wat is het verschil tussen een enkele modus en een multimode in een lichtmodule?