5G netwerk af te nemen in Azië en de VS, terwijl Europese exploitanten te aan 4 G houden

- Oct 17, 2017-

5G netwerk mainstream in Azië en de VS zal worden in 2020, maar Europa zal achterblijven als exploitanten proberen te maken van 4G, volgens onderzoek en raadpleging van de stevige GlobalData technologie.

Van het bedrijf nieuwste verslag marktprognoses dat meer dan de helft van alle mobiele abonnementen zal 5G-capable in Zuid-Korea 2022, vergeleken met slechts ongeveer 7% in Europa.

Ubin Dattani, Senior Manager, Europa voor GlobalData technologie, zei: "sommige mobiele markten, zoals Zuid-Korea en Japan, zijn geschikt voor 5G, met wijdverspreide glasvezel beschikbaarheid, kleincellige implementaties, geavanceerde 4G-netwerken en ondersteunende regelgevers.

"In Europa, operatoren zijn graag krijgen een goed rendement op de aanzienlijke kapitaaluitgaven gemaakt in 3G en 4G investeringen. Terwijl Europese exploitanten zien de voordelen van meer betrouwbare en responsieve next generation networks, zal technologische vooruitgang waarschijnlijk worden op een meer gemeten tempo."

Sommige vooraf standaard 5 G netwerk proeven worden uitgevoerd in 2017 wereldwijd, met een paar gestandaardiseerde, commerciële diensten ingesteld om te beginnen in 2018 en nog veel meer exploitanten lanceren tijdens de volgende twee jaar.

Peter Jarich, Chief Analyst voor GlobalData technologie, toegevoegd, "hoop lopen hoog voor het potentieel van 5G te echt transformeren mobiele business-modellen, en tik op nieuwe kansen van de opbrengst dan consumenten en diverse digitale industrieën. De gevolgen gaan dan elke individuele exploitant om de impact van nationale en regionale concurrentievermogen. Ondanks dit, voor alle inspanningen om fast-track begin 5G-implementaties, is het belangrijk om te erkennen dat 5G uitrol duurt jaren in te vullen; geen enkele regio of land heeft gewonnen of verloren de race tot 5 G nog."

5G network.jpg

Een paar:Onderzoekers gericht zijn 100 Gbit/s-plus lasers Volgende:Verschillen tussen de POE voeding standaard en niet-standaard