SC/apc Connector en Plc Splitters

SC/apc Connector en Plc Splitters

Beschrijving A fiber optic balk splitter is een apparaat dat de kenmerken van de golflengte, energie, polarisatie, etc. in één vezel in verschillende vezels herverdeelt. De splitsing van de energie wordt over het algemeen genoemd een fiber-splitter of een fiber coupler. De golflengte division is een golflengte...

Productdetails

Beschrijving

Een fiber optic balk splitter is een apparaat dat de kenmerken van de golflengte, energie, polarisatie, etc. in één vezel in verschillende vezels herverdeelt. De splitsing van de energie wordt over het algemeen genoemd een fiber-splitter of een fiber coupler. De golflengte division is een golflengte multiplexer en de polarisatie is een polarisatie balk splitter. Fiber optic balk splitter is een passief apparaat dat realiseert rangeren, combineren en verdelen van optische signalen. Het is een onmisbaar optische apparaat in golflengte division multiplexing, glasvezel LAN, optische kabel TV netwerk en sommige meetinstrumenten.

Karakteristiek

Het verlies is niet gevoelig voor de transmissie golflengte, voldoet aan de vereisten van verschillende golflengte transmissie en heeft de voordelen van lage invoeging verlies, goede uniformiteit, goede directionaliteit en uitstekende prestaties.

Voordeel

Alle vezels structuren hebben goede ecologische stabiliteit, lage polarisatie-afhankelijke verlies, lage reflectie terug, structuur, klein, compact en kan worden geïnstalleerd in bestaande overdracht dozen zonder teveel inbouwruimte.

Principe

Het is een passief apparaat waarvoor geen externe energie of een gecombineerde voeding zolang het optische ingangssignaal beschikbaar is. Een vezel demultiplexer is een fiber optic passieve apparaat dat een optisch signaal in kanalen splitst.

Toepassing

Het kan worden gebruikt voor netwerkbekabeling, fiber-to-the-home systemen, netwerken van kabeltelevisie, passieve optische netwerken, fiber-optic LANs, enz. De snelheid van de installatie van het apparaat is snel en de bediening is handig. In het algemeen, kan de installatie worden voltooid in ongeveer 30 seconden (met uitzondering van de vezel voorbereidingstijd).

Foto

plc splitter.jpg

Hot Tags: SC/apc connector en plc splitters, China, fabriek, leveranciers, fabrikanten
Een paar:FBT Coulper 1 * 2 SM SW 1310nm of 1550nm stalen buis kale Fiber 250um G652D 1m lengte gelijke verhouding Volgende:1 * N PLC Splitter 1260-1650nm stalen buis ABS modus vak 2mm / 3mm ø 1 Meter lengte

Onderzoek

You Might Also Like