Webbeheerde Gigabit Switch 2 SFP poort-24 100M RJ45-poort

Webbeheerde Gigabit Switch 2 SFP poort-24 100M RJ45-poort

OFS-MGSF2T24 Smart Ethernetswitch gevuld in een kloof tussen niet-webbeheer schakelaar en volledige web beheer schakelaar

Productdetails


Productbeschrijving
OFS-MGSF2T24 Smart Ethernetswitch gevuld in een kloof tussen niet-webbeheer schakelaar en volledige web beheer switch, niet alleen met groot aantal functies van L2-volledige WEB beheer schakelaar die kunnen beheren en controleren van het netwerk, maar ook zijn prijs en beheer zijn niet zo duur en complex als volledige WEB beheer schakelaar, het is een ideale keuze voor die groeiende ondernemingen met ingebouwde kostenbesparende en hoogrenderende netwerk.


OFS-GSFT24F02M is L2-lijn snelheid pure gigabit smart ethernet-switch. De schakeloptie biedt 24 10 / 100/ 1000M auto-negotiation ethernet-poort, 2 gigabit SFP (mini-GBIC)-poorten (met poort 1 en poort 2 multiplexing), om te voldoen aan uw behoefte aan hoge bandbreedte. Op hetzelfde moment, het ondersteuning webbeheer en Console beheer ondersteunen mirroring, port romp, VLAN classificatie, snelle opspannende boom, QoS-strategie voor toegangsbeheer, 802. 1 x-verificatie en andere functies. Het biedt een goedkope, zeer betrouwbare oplossing voor internet bars, hotels, intelligente Gemeenschappen, kleine en middelgrote ondernemingen om netwerk intelligent en veilig.


Uitstekende prestaties
Alle 24 poorten zijn steun niet-blokkerende, volledige wire-speed doorsturen, zodat u met de verwerking van de gegevens van de krachtige mogelijkheden;
Ondersteuning voor bandbreedte havenstaatcontrole, volgens verschillende gebruikers met verschillende bedrijfsbehoeften, nauwkeurige controle van elke poort te verzenden en ontvangen van tarief, waarmee u kunt middelen redelijkerwijs de bandbreedte en verbeteren van gebruik van de bandbreedte.
Broadcast storm controlefunctie kan daadwerkelijk toezicht kunnen uitoefenen het tarief van broadcast-, multicast-, unicast- en ICMPP, om te vermijden van opstoppingen in het netwerk en beschermen uw netwerk normaal uitgevoerd.


Uitbreidbare en flexibele
2 gigabit SFP (mini-GBIC)-poorten (met poort 1 en port2 multiplex), eenvoudig toegang tot uw netwerk gigabit aan het backbone-netwerk en biedt een scala aan interfacetypen zodat kunt u het interfacetype zo nodig. Gigabit RJ45-poorten, direct gebruik maken van bestaande koperen lijnen als transmissiemedium, het bespaart de hoge kosten van het toevoegen van optische media; SFP (mini-GBIC) havens, door middel van de korte, de middellange en de lange transmissie afstand van optische vezel, vervolgens behoeften uw van transmissie afstand. Wanneer het kiezen van de SFP-poort en de bijbehorende multiplex poort op hetzelfde moment, SFP poort hoge prioriteit zal zijn.


Stabiel en betrouwbaar
Kofferbak functie ondersteunen, kunnen toewijzen 8 aggregatie groepen, maximaal 24 poorten per groep, zodat het niet alleen kan voldoen aan de hoge bandbreedte, maar ook kan link redundantie bereiken, en verbetering van de betrouwbaarheid van het netwerk.
RSTP (Rapid Spanning Tree Protocol), zodat de snelle convergentie van netwerk, ondersteunen en de koppeling redundantie back-up wanneer het netwerk genereren lus circuit, met het netwerk actief maken meer stabiel en betrouwbaar voorkomen.


Multicast-toepassingen
IGMP-Snooping functie kunt beheren en besturen van de multicast-groep, zodat de multicast-gegevens worden alleen aan de ontvanger in nood doorgegeven kunnen, opslaan bandbreedte, verbeterde beveiliging van multicast-gegevens, en voldoen aan de eisen van multicast-toepassingen, zoals video-conferencing, video op aanvraag, enz.


Veiligheid
De broadcast- en multicast-verkeer binnen het dezelfde VLAN worden niet doorgestuurd naar andere VLAN-groepen, dus, de verdeling van de VLAN kan bijdragen tot het regelen van verkeer, netwerkbeheer vereenvoudigen en verbeteren van de veiligheid. OFS-GSFT24F02M steun poort gebaseerde VLAN en 802.1Q VLAN, kan het broadcast domein beperken, verbetering van de beveiliging van gegevens en gebruik van de bandbreedte en vergroting van de capaciteit van multi-service toepassingen.
Ondersteuning van verificatie techniek voor poort 802.1 x, kan verificatie van de identiteit van de gebruiker aan wie toegankelijk netwerk uitvoeren, elimineren van onrechtmatige en onbevoegde gebruikers of apparaten onrechtmatige toegang, ter bescherming van de veiligheid van het netwerk.


Strategie voor QoS-toegangsbeheer
OFS-GSFT24F02M met een schat aan QoS bestrijdingsstrategieën, ondersteunen voorkeuze modus van poortgebaseerde, 802. 1 p- en DSCP, elke poort met 4 prioriteitswachtrijen, coördineren strikte priority(SP) of een gewogen round robin (WRR)-wachtrij scheduling algoritme, bieden een ideale oplossing voor mensen nieuw bedrijf bandbreedte, vertragen en jitter, zoals telefoon conferencing, video-on-demand.


Eenvoudig beheer
Poort ondersteunen mirroring functie, je kunt pakketten netwerktoegang controleren en verzonden. Voor de internet-gebruikers bar, kan het gemakkelijk gegevens naar het departement van openbare veiligheid voor herziening indienen. Naar de zakelijke gebruikers, het interne gegevens goed kan regelen, ook helpt bij het vinden van de schuld wijs snel aan en nauwkeurig wanneer het netwerk vastloopt.
Kabel diagnostische functie ondersteunen, en de display van de status van de regels;
Het beheer van de Console ondersteunen, kunnen uitgevoerd out-of-band beheer via de consolepoort;
Ondersteuning WEB beheer-modus, zuivere Engelse webbeheerinterface zodat u met een intuïtieve en beveiligde management platform, en handig voor systeemupgrade en onderhoud; Ondertussen ondersteunen de import en export van configuratiebestanden, om uw beheerproces worden eenvoudiger en efficiënter.


Functies van het product
●Comply met IEEE 802.3 IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3 x, IEEE 802.3ad, IEEE802.1w, IEEE 802. 1 x, IEEE 802.1Q, IEEE 802. 1 p-standaard
●24 10/100/1000 M auto-negotiation RJ45-poorten, 2 gigabit SFP (mini-GBIC) poorten (met poort 1 en poort 2 multiplexing)
●All-poorten ondersteunen een half / full duplex-modus auto-negotiation
●het opslag-forward switch-modus
●Support MAC adres zelflerende
●Support poort bandbreedtecontrole en broadcast storm controle
●Support voor Linkaggregatie, kan geconfigureerde acht aggregatie groepen, elke groep tot 24 poorten, verstrekken van LACP statusdisplay
●Support RSTP (snelle spanning tree protocol) en RSTP status weer
●Support IGMP (V1, V2) Snooping (multicast-toepassingen) en IGMP-statusdisplay
●Support Port op basis van VLAN, 802.1Q VLAN
●Support voor 802. 1 x-RADIUS-verificatie en IP-adres filteren veiligheidsstrategie
●Support voor poortgebaseerde, 802. 1 p en DSCP prioriteit
●Support port mirroring en poort verkeer statistieken functie
●Support voor Ping configuratie en kabel diagnostiek
●Support voor importeren en exporteren van configuratiebestanden
●Support Console port management
●Support puur Engelse webbeheerinterface
●Dynamic LED-indicator om te tonen de staat van de apparatuur en bieden een eenvoudige problemen oplossen
●19 inch standaard rack-gemonteerde stalen ontwerp


Specificatie

Hardwarespecificatie

Standaarden en protocollen

IEEE 802.3 met IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3z, IEEE 802.3 x, IEEE 802.3ad, IEEE 802.1w, IEEE 802. 1 x, IEEE 802.1Q, IEEE 802. 1 p

Vaste poort

24 10 / 100/ 1000M auto-negotiation RJ45-poort
2 gigabit uplink RJ45/SFP(mini GBIC) multiplex poort

Kabeltype

10BASE-T: Category 3/4/5 UTP, steun maximale transmissie afstand 100m
100Base-TX: CAT5 UTP, steun maximale transmissie afstand 100m
1000BASE-T: CAT5e UTP, steun maximale transmissie afstand 100m

Type vezel

50/125µm multimode-glasvezel, transmissie afstand 550m
9/125µm single modus vezel, overdracht, afstand 10km
9/125µm single modus vezel, overdracht, afstand 40km
9/125µm single modus vezel, transmissie afstand 80km

LED-indicatoren

Power, Link/Act 1 ~ 24, snelheid 1 ~ 24

Achtergrond bandbreedte

48 GB/s

Tabel MAC-adres

8K

Forwarding Rate

10Mbps: 14880PPS
100Mbps: 148800PPS
1000Mbps: 1488000PPS

Afmetingen (W x H x D)

440*180*44(mm)

Ingangsspanning

100V ~ 240 v wisselstroom, 50 / 60Hz

Stroomverbruik

andamp; #60; 206

Werk temperatuur

0 ~ 40ºC

Opslag temperatuur

-40 º C ~ 70ºC

Luchtvochtigheid bij gebruik

10% ~ 90% RH niet-condenserend

Opslagvochtigheid

5% ~ 90% RH niet-condenserend

Warmteafgifte

Ventilator warmteafvoer

Specificatie van de software

Havenbeheer

Poort bandbreedtebesturing

Ondersteuning

Broadcast Storm controle

Ondersteuning

De statistieken van het verkeer van de poort

Ondersteuning

Kofferbak

Ondersteuning van maximaal 8 groepen, elke groep maximaal 24 poorten

Poort-mirroring

Ondersteuning

VLAN-instelling

Op poort gebaseerde VLAN

Ondersteuning

Op basis van 802.1Q VLAN

Steun (4K)

STP

RSTP

Ondersteuning

Multicast-toepassing

IGMP (V1, V2) Snooping

Ondersteuning

QoS-instellingen

QoS-instellingen

Op poort gebaseerde, 802. 1 p, DSCP

Wachtrijen scheduling algoritme

Strikte prioriteit (SP), gewogen Ronde Robin(WRR)

Beveiligingsinstellingen

802.1Xd poort verificatie

Ondersteuning

IP-adresfiltering

Ondersteuning

Systeembeheer

Webbeheer

Ondersteuning

Console Beheer

Ondersteuning

LACP statusdisplay

Ondersteuning

RSTP statusdisplay

Ondersteuning

IGMP-statusdisplay

Ondersteuning

Ping toewijzing

Ondersteuning

Kabel diagnosticeren

Ondersteuning

Configuratie bestanden importeren en exporteren

Ondersteuning

Software-Upgrade

Ondersteuning

Verpakking

Verpakking lijst

  • Elektriciteitsleiding

  • OFS-GSFT24F02Msmart ethernet-switch

  • Gebruikershandleiding

  • Montagebeugel en schroef

  • Rubber voet

Optfocus technologie brengt u nu de beste kwaliteit web beheerd gigabit switch 2 sfp 100m van de haven-24 rj45-poort uit haar professionele fabriek. Bekende als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van verschillende vezel optische producten in China, wij kunnen u verzekeren van de goede kwaliteit en uitstekende prestaties.

Hot Tags: Webbeheerde gigabit switch 2 SFP poort-24 100M rj45-poort, China, fabriek, leveranciers, fabrikanten
Een paar:Beheersbaar Gigabit 10 Port Fiber optische schakelaar 2 SFP poort-8 100M RJ45-poort Volgende:7 poort Gigabit Managed Switch 3 Fiber poort-4 100M RJ45 poort Dual Fiber SM 1310nm 20KM SC

Onderzoek